CIKKEK

 

Ha úgy gondolod, hogy a Yosemite Nemzeti Parkban való túrázás könnyű, csalódni fogsz. Elvesztünk, a csillagok alatt aludtunk, személyes találkozásban volt részünk számos vadon élő állattal. Mindezeket a pillanatokat megtaláljátok a fényképezőgépemen. Bízz bennem, élvezni fogod ezt a vlogot.

Mi Szöul lelke? Határozottan az étel! Nézd meg a vlogomat, ahol megmutatom, mit kell kipróbálnod, hol kapható, és hogyan tudod leginkább kiélvezni a koreai kalandodat.

Az állandó utazás nehéz lehet, ezért szerveztem magamnak egy kis vakációt, és meglátogattam néhány kanadai barátomat. Megmutatták Alberta legjobb helyeit. Láthatod te is, csak indítsd el az új videóimat.

Volt idő, amikor nem volt egy fillér sem a zsebemben. De ez soha nem akadályozta meg az utazásaimat. Hadd mutassam meg neked, hogy hogyan szervezz meg egy jó öreg amerikai utat pénz nélkül.

Hadd mutatkozzam be. Ha kíváncsi vagy, miért készítek videókat az utazásaimról, a nomád életstílus csúcspontjairól és legrosszabb perceiről, és miért ne légy vlogger, nézd meg a vlogomat!

Inkább a szilárd földet részesítem előnyben a kiszámíthatatlan tengerek vitorlázása helyett. Amikor viszont egy ritka lehetőség kínálkozott, nem tudtam nemet mondani. Nézd meg a videómat, hogy lásd, hogyan éltem egy hétig egy hajón.

Kanadai vadon

2019.10.28

Kanada a világ egyik legszebb látnivalója. Úgy döntöttem, hogy felfedezem a partvonalat, mielőtt elindulok a hegyek felé. Ha erre utazol, ne hagy ki a vlogomat.

Egy hónappal ezelőtt Törökországban találtam magam. Véletlenül. Rossz repülőre szálltam fel, végül úgy döntöttem, hogy ha már így alakult, akkor kihozom belőle a legtöbbet, így maradtam és feltártam a várost.

Nincs időd szabadságra? A mai vlogban elmondom, hogyan lehet a legtöbbet kihozni egy rövid, egynapos kirándulásból. Csomagold be a táskád, és menjünk!

AES-Tisza Erőmű kft. 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el